Projectruimte MioMare

risk

 

 

dream

 

 

care

 

 

expect

 

 

 

Geen strandhuisjes in 2012

more than others think is safe

more than others think is possible

more than others think is practical

more than others think is wise

 

Helaas nog geen strandhuisjes in de gemeente Sluis in 2012... Een bestemmingsplanwijziging duurt lang. In het publiekrecht zijn nu eenmaal voor de te nemen stappen termijnen voorgeschreven. Wel wordt dit jaar degene gekozen met het béste project. Deze wordt gerealiseerd. Wij gaan dus door. Altijd.

Er zijn nu al weer twee nieuwe uitgewerkte deelplannen. Aan de basis liggen unieke topideeën. Deze maken het concept van MioMare nog sterker en daarmee ook de beleving voor de gasten. Daar draait het uiteindelijk om. Niet alles komt nu al online. Wel gelijk na de beslissing van de commissie die het beste project uit zal kiezen. Hopelijk wordt deze droom dan werkelijkheid. Het is in ieder geval erg spannend!

Als u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief ontvangt u hierover automatisch bericht. Omdat wij ook niet van onnodige mails houden wordt deze slechts beperkt verstuurd. Daarnaast kan u de onderstaande facebookpagina ‘liken’ om op de hoogte te blijven.

Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | slaapstrandhuisje Sluis.   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid  |  SITEMAP