Excuses voor ontvangers van de eerste e-mail.

14 nov. 2011 heb ik een e-mail verzonden aan de geïnteresseerden van MioMare. Dit betrof de allereerste e-mail en had 2 doelen:

Helaas heb ik bij een deel de fout gemaakt om de e-mail adressen niet onder BCC (Blind Copy) te zetten. Hierdoor heb ik gelijk in een nieuwe e-mail mijn excuses aangeboden en  gevraagd om de vorige te verwijderen. Tot mijn spijt blijkt vijf dagen later toch iemand te menen naar iedereen een e-mail te moeten zenden. Deze spam is dus het gevolg geweest van mijn fout. Gelukkig waren de lijsten verdeeld in groepen, zodat het beperkt bleef tot de eerste zending. Het overgrote deel wordt pas ingelicht via de nieuwsbrief door een professioneel systeem.

Voor ieder persoon waarbij het fout is gegaan heb ik een vierkante meter oerwoud gekocht. Dit stuk blijft voor altijd (generatie op generatie) in het bezit van een organisatie die het oerwoud beschermt. Voor meer info verwijs ik naar de website van Oasebos. Op deze manier probeer ik de vervelende spam een beetje te compenseren met een stukje oerwoud dat blijvend wordt beschermd. Klik hier voor het certificaat.

Ik hoop dat het bij die ene e-mail blijft. Mocht er toch nog een spam-mail komen, wil ik vragen om er mee te doen wat u er anders ook mee doet: niet op reageren, maar selecteren en verwijderen.

De nieuwsbrief wordt slechts zeer beperkt verspreid. Een e-mail zal niet meer naar een groep worden verstuurd. De eerste nieuwsbrief moet nog komen en zal gaan over de onderwerpen waarvoor u zich ingeschreven heeft. Updates kunt u volgen door de website in de gaten te houden. Bovendien kunnen gebruikers van FaceBook deze pagina ‘liken’ om op de hoogte te blijven. Een fout is echter een fout, zodoende bied ik hierbij nogmaals mijn excuses aan.

Met vriendelijke groet,

Nathan Ultee

MioMare strandslaaphuisjes

Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | slaapstrandhuisje Sluis.   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid  |  SITEMAP