MioMare-Services

MioMare biedt u de volgende services aan tegen een aantrekkelijke prijs:

BBQ-service

Broodjesservice

SMS4DVD

VIP-services

Schoonmaakservice

 

 

 

BBQ service, tot op het strand (uniek!)

Er is een BBQ-service die levert tot aan uw strandhuisje. Alle vleesproducten komen van leverancier het Belgisch Koningshuis. Via telefoon of mail kunt u bestellen vanaf €10 p.p. voor een compleet BBQ-pakket inclusief ambachtelijk bereide sauzen en huzaren-, rauwkost-, komkommer- en tomatensalade, verse sla, stokbrood en kruidenboter. Er wordt gratis bezorgd vanaf 2 personen. U kunt een wegwerp-BBQ meebestellen die past in een stalen frame van uw eigen strandterras. Bij slecht weer kan het BBQ pakket worden vervangen door een Gourmet pakket.

Besteld voor 14.00 u.: tussen 17.30 en 18.30 u. geleverd.

Besteld voor 17.30 u.: tussen 18.00 en 19.00 u. geleverd.

 

Schoonmaakservice

De slaapstrandhuisjes dienen na het verblijf bezemschoon te worden opgeleverd. De rest is de zorg van MioMare. Deze staat garant voor een professionele schoonmaak na uw verblijf, zodat ze weer tip top in orde worden gemaakt voor de volgende gasten.

 

SMS4DVD (uniek!)

Hoe heerlijk is het om in uw eigen strandhuisje een goede film te kijken? U heeft alle tijd en het euforische gevoel na een mooie vrije dag brengt u in de ideale stemming om te genieten van uw avond. Via een SMS dienst kunt u een DVD bestellen uit het welkomstboekje. De lijst is beperkt, maar er zijn wel zorgvuldig voor u enkele TOP-films geselecteerd. Vanaf slechts € 3,- per DVD kunt u hier gebruik van maken.

 

 

Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | slaapstrandhuisje Sluis.   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid  |  SITEMAP

MioMare slaapstrandhuisjes: van alle gemakken voorzien!

VIP-services (uniek!)

Deze service is uitermate geschikt voor het VIP-strandhuisje. De meeste  services kunnen echter ook gewoon worden geboekt bij ieder ander huisje.  

Standaard staat in de koeling van het VIP-strandhuisje een lekkere fles Crémant Schuimwijn koud. Daarnaast ligt er bij het welkomstboekje nog een bij de gelegenheid passend cadeautje. Dit kan een pakketje rozen zijn voor een huwelijksreis of een lekker streekproduct als u gewoon boekt ‘omdat het u zo leuk lijkt’.  

De service zou niet VIP zijn als het hier bij bleef. Er kan gekozen worden uit een aantal services waardoor u uw verblijf nóg aangenamer wordt. Ook kunt u iemand verrassen die een vakantie bij MioMare heeft geboekt, door bijvoorbeeld een fles Champagne koud te laten zetten, een bloemetje bij binnenkomst, een gevulde jacuzzi met rozenblaadjes, of een mandje streekproducten als welkomstgeschenk gereed te laten zetten. Via de website kunt u een dergelijke verrassing voor uw kennis bestellen. U kunt uiteraard ook uzelf ‘verrassen’ door het uw keuze aan te vinken uit de lijst VIP-services.

Broodjesservice (uitgebreid, uniek!)

Begin uw dag goed met ovenverse broodjes die bezorgd worden tot aan uw huisje! Er is volop keuze: verschillende harde bolletjes, mueslibollen, koffiekoeken, croissants, minibroodjes, pistolets, sandwiches. Er is zelfs een keuze aan heerlijke kant en klare broodjes, zoals de clubsandwich, tosti ham-kaas, gerookte zalm, martino of Noordzeevissalade. Ook kunt u verse fruitsappen mee bestellen.  U geeft eenvoudig uw keuze door op het bestelformulier.

TIP! Wilt u uw partner een keer goed verrassen? Lees dan verder onder VIP-service!

 

uitzicht slaapstrandhuisje