Vakantiegevoel Pur Sang: gewoon aan de Zeeuws-Vlaamse kust!

 

picknicken strand zeeland

Zeeuws Vlaanderen dé plaats voor uw Zomers Vertier

Er zijn tal van toeristische trekpleisters, zoals de avondmarkten van Sluis, de visserijfeesten en de Gentse feesten. Stuk voor stuk trekken ze vele tienduizenden mensen aan die uit zijn op een dag vertier. Daarnaast zijn er veel indoor-activiteiten voor kinderen, maar volwassenen kunnen zich ook prima vermaken. In het welkomstboekje treft u al deze activiteiten die er tijdens uw verblijf te doen zijn.

In West Zeeuws Vlaanderen tref je bezienswaardige steden als maritiem Breskens, het culinaire Sluis en culturele dorpjes zoals Groede, St. Anna ter Muiden of Cadzand. Net over de grens liggen frivole dorpjes als Damme, de chique badplaats Knokke, het familiaire Blankenberge en  de middeleeuwse wereldstad Brugge.

Bovendien beschikt ieder strandhuisje over een flatscreen met ingebouwde DVD-speler. Via de SMS-service voor films kan eenvoudig een DVD worden besteld. De volgende dag wordt deze samen via de ontbijtservice geleverd aan uw deur. De lijst met DVD’s is beperkt tot enkele topfilms. Van een klassieke Disneyfilm tot de nieuwste Hollywood!

Gewoon een dagje in het huisje verblijven is zeker niet verkeerd: gezellig een drankje doen of een spelletje spelen in een idyllisch huisje op het strand!

 

 

Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | slaapstrandhuisje Sluis.   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid  |  SITEMAP

Welkomstboekje

 

Zuidwest Nederland heeft de meeste zonuren van het land. Maar ook als de zon niet schijnt is het heerlijk om op het strand te zitten met uitzicht op de zee. Veel gasten zullen echter hopen op zonnig weer, zodat ze zo vanuit hun huisje hun handdoek op het strand kunnen spreiden.

 

Voor als dit niet kan omwille van de weersomstandigheden ligt een welkomstboekje met all-weather activiteiten die er in de buurt te doen zijn. Dit is niet zomaar een opsomming, maar een leuk leesboekje met veel informatie over Zeeuws Vlaanderen en zijn omgeving over de plaatselijke activiteiten en speciale acties. Dat zijn er nogal wat, zeker in de zomer.