Wie ben ik?

 

Mijn naam is Nathan Ultee en ik ben de initiatiefnemer en ontwikkelaar van MioMare.  Ik ben geboren en getogen in West Zeeuws Vlaanderen. Mijn droom is om een onderneming op te starten met een uniek concept waaraan de bezoekers of gasten veel plezier beleven. Ik heb die ambitie al heel lang. Om dat doel te bereiken heb ik hierop gerichte hogere opleidingen voltooid op het gebied van management, architectuur en projectontwikkeling. Daarnaast heb ik veel werkervaring en onderzoek gedaan in de gastvrijheid branche, met name in 4-sterren hotels. Zodoende heb ik veel kennis om dit project op te starten. Ik laat mij graag adviseren door specialisten uit het projectteam. Dat ik een echte strandliefhebber ben maakt de perfecte combinatie om een ambitieus en mooi plan neer te zetten.

De gemeente Sluis (Zeeland) heeft reeds besloten dat er een aantal strandslaaphuisjes geplaatst mogen worden. De precieze plaats is nog niet bekend. Evenals de verdere concretisering van het besluit. O.a. door de Wet Dualisering 2002 leidt dit er toe dat andere publiekrechtelijke organen over het concrete plan moeten meedenken en meebeslissen. De Burgemeester & Wethouders werken dit plan momenteel verder uit en zij bepalen hoe, waar, wie, wanneer etc. Uiteraard is de ene plaats gunstiger dan de ander. Inbreng van de ondernemer over de plaats kan worden meegenomen in die beslissing. Meer weten? Lees het interview over de huisjes op het strand. Kijk voor strandhuisjes in Veere op de nieuwe website strandslaaphuisjes Nederland.

 

 

 

Waar komen de strandhuisjes te staan?

Nathan Ultee (Initiatiefnemer MioMare strandslaaphuisjes) tijdens de innovatieprijs Toerisme Zeeland

Wie zitten in het projectteam?

 

Het projectteam bestaat uit specialisten van de diverse vakgebieden die bij het project betrokken zijn. Voor dit project zijn dat vakgebieden als: privaatrecht (contracten), publiekrecht, fiscaal recht, bouwkunde, architectuur, logo en web-design, e-business, bedrijfseconomie, communicatie, hotelmanagement, ergotherapie,  ICT management en commerciële economie. Van het ontwerp tot en met de fiscale aspecten en van deze website tot en met de bezorging van de broodjes... Ik werk het eerst zelf uit, maar laat alles controleren en mij adviseren door mensen die mij bijstaan. De meeste zijn jong en een aantal jaar afgestudeerd, maar ook zitten er een aantal deskundigen bij met tientallen jaren ervaring. De meeste komen uit Zeeuws Vlaanderen en sommige wonen iets verder weg, maar bijna altijd in Zeeland. Het zeer sterke team bestaat o.a. uit een architect, advocaat, fiscaal adviseur, bankdirecteur, ondernemer, webdesigner, grafische vormgever, 3D-tekenaar, accountant, SEO-specialist, assurantie adviseur, hotelmanager, ergotherapeut, communicatie adviseur, journalist, fotograaf en een bouwkundig ingenieur. Alle onderdelen zijn door de betreffende specialisten gecontroleerd en na advies desgewenst aangepast. Minstens zo belangrijk als de uitwerking is het concept. Door veel en gedreven met het plan bezig te zijn met veel verschillende mensen komen de beste ideeën tot stand. Ze worden altijd door potentiële gasten op kwaliteit beoordeeld.

Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | vakanties op het strand.   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid  |  SITEMAP
faq strandslaaphuisjes strand sluis zeeland
Frequently Asked Questions
schoonste strand van nederland
Sluis is het 'schoonste strand van Nederland 2011'

F.A.Q. MioMare strandslaaphuisjes

Wat als het geen strandweer is?

Ook in de herfst is het heerlijk om een tijdje te wonen op het strand. Lekker uitwaaien door een lange strandwandeling en daarna met een warm drankje een goede film kijken die je kan bestellen via de DVD-service. Als het waait of stormt is de zee prachtig. Goede zwemmers kunnen  een heftige duik verwachten in september en oktober, met hoge golven. Binnen no-time ben je toch weer terug in je warme strandhuisje. Wil je er op uit? Dan kan je ideeën opdoen uit het welkomstboekje. Voor meer info zie All Weather.