Bijzonder overnachten in een huisje óp het strand
Bijzonder_overnachten_huisje_aan_zee

Romantisch overnachten?

Voor uw trouw, jubileum of zomaar?

Binnenkort meer info op deze pagina!

MioMare’s VIP strandhuisje

 

bijzonder overnachten in een huisje óp het strand met sunshower
Bijzonder overnachten in een huisje óp het strand
Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | slaapstrandhuisje Sluis.   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid  |  SITEMAP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

volgende 'strandhuisjes huren'
vorige 'strandhuisjes huren'

 

 

Uniek in Nederland! Slapen óp het strand in een wel heel bijzonder en luxe strandhuisje. Het strandhuisje zit boordevol leuke en innovatieve producten. Vanuit de jacuzzi heeft u uitzicht op zee!! Er is onder andere aanwezig:

 

De doelgroep bestaat uit stellen die iets speciaals te vieren hebben zoals hun trouwdag, verjaardag of jubileum. Of gewoon omdat zij zin hebben in een unieke beleving. Na kwalitatief onderzoek hebben we een optimale keuze geselecteerd van producten die uw verblijf nog meer veraangenamen. De kosten hebben we daarbij niet uit het oog verloren, zodat voor veel mensen een bijzondere overnachting in hun bereik ligt.

Een verblijf is de perfecte mix van een dagje back to basic op het strand én het strandhuisje met veel allure. Een lange strandwandeling of een frisse duik wordt zo dubbel en dwars beloond bij thuiskomst in uw VIP-strandhuisje, want ‘Without the bitter, the sweet ain’t as sweet.’

Bijzondere overnachting

 

 

 

Wellness en relaxen is tegenwoordig helemaal hot. In een jacuzzi kom je volkomen tot rust en daarna lijkt de wereld ineens 10 keer zo mooi. Het uitzicht op de zee en het strand is rustgevend, waardoor het ontspannende effect van de wellness versterkt wordt. De jacuzzi is uitgerust met verschillende programma’s waaruit u via een waterdicht lcd scherm kan kiezen. U kunt oliën en aroma’s kiezen die thema werkingen hebben als ontspanning, verfrissing, energie en anti-winterdip.

Een zonnig verblijf is gegarandeerd door de SunShower. Deze zendt tijdens het douchen licht dat overeenkomt met de golflengtes van zonlicht. Bovendien is deze ook voorzien van infrarood. De aangename  en diepwerkende warmte is goed voor de spieren, zeker na een stevige strandwandeling.

U kunt uw partner verwennen met een Hot Stones massage. Dit is niet moeilijk en de gebruiksaanwijzing ligt klaar. Of lekker samen een 3D-film kijken bij de open haard. De vlammen zijn levensecht, maar door een revolutionair systeem geven deze geen warmte af. Ontspannen opstaan gebeurt met een wekker met wake-up light, waar na verloop van tijd natuurgeluiden bijkomen. Verse broodjes voor het ontbijt worden aan de deur geleverd. Met één druk op de knop worden verse koffiebonen omgezet in een smaakvol kopje koffie. Ontbijt op uw eigen strandterras of met de schuifdeuren wijd open voor een rustgevend zeegeruis.

Ach, wat zullen we zeggen. In principe is een huisje op het strand al uniek en moet dat verder niet meer zijn. Maar als de binnenkant dan ook nog eens vol blijkt te zitten met een jacuzzi en zoveel meer.... Voor een unieke vakantie hoeft u niet ver meer te zoeken! Naast het Wellness weekend is het VIP-strandhuisje uiteraard ook te boeken als midweek- of weekarrangement.

 

Wellness weekend

uizicht op zee, ook vanuit de jacuzzi!

Uitzicht op zee!