strandhuisje MioMare

Altijd strandweer

MioMare’s innovatieve strandhuisjes zijn bedoeld voor unieke vakanties óp het strand. Het ontwerp en bedrijfsvoering zijn zodanig dat het verblijf in alle weersomstandigheden voor een topvakantie kunnen zorgen. Voor de gasten van MioMare rijst bij wisselvallig weer niet de vraag ‘naar het strand, of niet naar het strand’.

Als andere mensen al naar huis zijn, kunnen de gasten van MioMare genieten van hun knusse en comfortabele huisje op het strand. De nadruk ligt op de beleving van het strand, waarbij zij vaak het gevoel hebben de koning te zijn van hun eigen stukje strand. De naam MioMare is dan ook de vertaling van ‘mijn strand’.

Wilt u de eerste zonnestralen meepakken in het voorjaar? Of lekker uitwaaien en genieten van de hoge golven van een storm in het najaar? Dat kan vanuit uw mooie MioMare strandhuisje. Of ga er op uit met ideeën uit het Welkomstboekje of geniet van een goede DVD via de Services.

To Beach, or not to Beach? That’s NOT the question.

Strandhuisje MioMare: een doordacht ontwerp.

Een veelvoorkomend probleem bij vakantiehuisjes is dat er makkelijk geluidsoverdracht is tussen de woonruimte en de slaapkamers. Dit is bij het strandhuisje MioMare opgelost door tijdens het ontwerp op een slimme manier rekening te houden met de akoestiek. Hierdoor zijn de slaapkamers geluid reducerend ten opzichte van het woongedeelte. Zo kunnen de kinderen rustig slapen als hun ouders genieten van hun avond met uitzicht op de zee. Bovendien heeft het strandhuisje MioMare een piratenbed waar 1 of 2 kinderen heerlijk in kunnen dromen.

 

Strandhuisje MioMare

Registreer u nu en wordt op de hoogte gehouden. Of kijk nu alvast naar de prijsindicatie op de pagina strandhuisjes huren

En de huurprijzen?

Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | slaapstrandhuisje Sluis.   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid  |  SITEMAP
Ga terug (pagina 3 typen strandhuisjes)
vorige 'strandhuisjes huren'
volgende 'strandhuisjes huren'