Algemeen

 

 

 

strandhuisjes miomare
Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | strandhuisjes     Gebruikersvoorwaarden  |  Privacybeleid  |  Sitemap

MioMare’s unieke slaapstrandhuisjes

MioMare’s slaapstrandhuisjes zijn uniek! Dat is makkelijk om te roepen, maar wat is er dan zo vernieuwend aan deze huisjes op het strand?

De innovatie en USP’s (Unique Selling Points, ofwel de eigenschappen van het product waardoor die zich onderscheidt van de rest) staan verspreid over de pagina’s op de website. We hebben de belangrijkste hieronder opgesomd.

 

Wij presenteren met trots een uniek plan dat voldoet aan de wensen en behoeften van de gasten en waarbij aan alles is gedacht. Een commissie zal in juni 2012 beslissen wie het beste plan heeft. Een reeds (aan de kust) gevestigde partij kan echter ook (relatief eenvoudig) een degelijk plan maken. De vraag is vervolgens of de commissie kiest voor de gevestigde orde (veilig, ervaren, maar ook minder spannend) of voor een jonge ondernemer (enthousiast, spannend, maar misschien ook meer risico?). Om elk risico te beperken hebben we het plan op alle mogelijke onderdelen laten controleren door experts. Bovendien heeft de initiatiefnemer jarenlange ervaring in de gastvrijheid-branche en hogere opleidingen op het gebied van projectontwikkeling. Daarnaast werken we samen met een groot bouwbedrijf die ook meedenkt en meewerkt in het verdere projectproces. Ondanks de brain-drain (wegtrekken van mensen met een hogere opleiding) van Zeeuws Vlaanderen hebben de meeste mensen die aan het project meewerken toch hun roots in de gemeente Sluis.   

interieur strandhuis
VIP-strandhuis
romantisch overnachten
verrekijker op statief
trouwen op het strand
VIP-brunch in het strandhuisje
interieur strandhuisje
Stel op het strand
Romantisch diner op het strand
slaapkamer strandhuisje
presantatie MioMare
hot stones
lounge set

Unieke projectgroep

Het meeste werk is gedaan door de initiatiefnemer van MioMare: Nathan Ultee. Alle verschillende onderdelen zijn gecontroleerd en bijgestaan met advies en daad door specialisten, zoals een architect, ergotherapeut, belastingadviseur, innovatiedeskundige, webdesigner, advocaten privaatrecht en publiekrecht, ruimtelijke ordening specialist en nog vele anderen. In het ondernemingsplan is een lijst opgenomen met 34 mensen, waarvan veruit de meeste hun roots hebben in West Zeeuws Vlaanderen en daar vaak ook nog wonen. De meeste zijn tussen de 20 en 30 jaar oud en hebben een hogere opleiding voltooid. Lees meer over de projectgroep of over de initiatiefnemer van MioMare.

 

Unieke communicatie

De door MioMare opgezette portal website www.strandhuisjes.info werkt als trechter naar de website van MioMare en de andere sites die erbij zijn aangesloten. Het is een uiterst effectieve en duurzame manier van reclame maken. Deze portal trekt momenteel dagelijks zo’n 300 bezoekers en dit aantal stijgt. Momenteel wordt gewerkt aan een systeem voor last minutes. Ook de eigen website scoort goed in zoekmachines als Google. We zetten hier ook in op veel gezochte zoekwoorden als ‘bijzondere overnachting’, ‘romantisch overnachten’ en ‘wellness weekend strand’. Als marketingstrategie gebruiken we de Pull-strategie; de strandhuisjes zo leuk maken dat deze daardoor veel aandacht en bezoekers trekken. Deze manier is tevens ook veel duurzamer dan de Push-strategie, waarbij veel meer schriftelijke reclame gemaakt moet worden. We investeren veel liever in de strandhuisjes zelf dan in reclame.

 

Prijsvragen en media

MioMare is geselecteerd als bijna-winnaar van de innovatieprijs toerisme Zeeland, heeft de Philips LED-light competition gewonnen en neemt momenteel deel aan de laatste ronde van New Venture. Naast dat free publicity goed is, komen we door het meedoen aan prijsvragen altijd weer een stap verder met nieuwe ideeën en verbeterpunten. Mogelijkheden van feedback die we krijgen door deze prijsvragen werken we namelijk altijd uit.

Een groot interview heeft in december 2011 in de krant gestaan, er zijn momenteel ruim 300 mensen lid van de facebook van MioMare, meer dan 1.500 mensen worden via Twitter op de hoogte gehouden en enkele duizenden via de nieuwsbrief. Een hoog aantal potentiële gasten is erg belangrijk om de investeerders en het bedrijf zekerheid te bieden. Er komen namelijk volgend jaar al veel nieuwe bedrijven met strandslaaphuisjes bij, zie www.strandhuisjes.info. We zijn als enige bedrijf / project, tot nu toe, in meerdere opzichten écht vernieuwend.

MioMare vs de gevestigde orde

Provinciewerk

Informatierubriek van de Provicie. 04/01/12

zandkastelen bouwen
Strandhuisjes in en voor de duinen
interview tijdens innovatieprijs

Help mee deze website te vinden voor andere mensen en klik hieronder op vind-ik-leuk! Met dank!

Vier Zeeuwse toeristische projecten

Provincie Zeeland reikt ieder jaar de innovatieprijs Toerisme uit om innovatieve ontwikkelingen in de toeristische sector te stimuleren.

Er kan echter maar één de winnaar zijn. Dat was WiFi-netwerk Veere. Maar wie waren dan de bijna-winnaars? Vier vernieuwende toeristische projecten uitgelicht.

Plan strandslaaphuisjes Sluis Nathan Ultee van MioMare strandslaaphuisjes heeft zijn complete plan klaar liggen ter uitvoering van verschillende soorten huisjes op het strand aan de Zeeuws-Vlaamse kust: ' Deze strandhuisjes trekken straks toeristen naar Sluis met in totaal zo'n zevenduizend overnachtingen per jaar. Dankzij mijn studies architectuur, projectontwikkeling en management in Eindhoven en Amsterdam en acht jaar werken in verschillende hotels, kan ik een heleboel zelf doen.' Of Nathan zijn plannen ook mag uitvoeren van Gemeente Sluis, is binnen een paar maanden duidelijk.

Romantisch overnachten

Drie typen strandhuisjes (uniek in Nederland!)

 

Unieke services

piratenbed

Vind ons leuk op facebook!