Prijsindicatie VIP-strandhuisje huren: voor een weekend in het VIP-strandhuisje geldt een toeslag van € 85,- voor twee personen, of € 135,- per week.  Dat is een meerprijs van nog geen € 10,- per persoon per nacht. Hiervoor krijgt u heel veel terug. De prijs voor het meest exclusieve huisje op het strand van Nederland hebben we laag kunnen houden, omdat we veel duur werk niet hoeven uit te besteden. Zie ook het interview.

Bij het VIP-strandhuisje zit standaard een VIP-welkomstpakket inbegrepen. Hierin zitten onder andere verse koffiebonen voor de machine en er staat een fles Crémant d’Alcace koud. Het pakket valt, indien gewenst, uit te breiden met de producten van de VIP-service.

 

 

Prijsindicatie strandhuisje MioMare huren; in de tabel staan de verwachte prijzen. De huurprijzen zijn conform de markt van luxe standhuisjes.

Voor het extra toegankelijk strandhuisje hoeft niet extra te worden betaald. Wij onderzoeken momenteel de mogelijkheden voor een (elektrische) strandrolstoel. Wellicht wordt voor de huur hiervan wel een bijdrage gevraagd, maar altijd zonder winstoogmerk.

In het welkomstboekje komen aanbiedingen van leuke uitstapjes die speciaal voor de gasten zijn van MioMare strandslaaphuisjes. De services zijn kwalitatief goed en betaalbaar. Een volledig en vers BBQ pakket, aan de deur van het strandhuisje geleverd, is er bijvoorbeeld  al vanaf € 10,- per persoon.

HUISTYPE –>

--------------------------------

PERIODE (hoogzomer))

 

Strandhuisje MioMare

2 tot 6 personen

 

VIP-strandhuisje

2p (+ evt. klein kind)

 

Extra toegankelijk strandhuisje

2 tot 4 personen

Omgerekende prijs

p.p.p.n. huisje MioMare

(op basis van 4 pers.)

Week

€ 1.100,-

€ 1.235,-

€ 1.100,-

€ 39,-

Strandhuisje huren hoogzomer

strandhuisjes huren

Strandhuisje huren lente en herfst

HUISTYPE –>

--------------------------------

PERIODE (lente / herfst))

 

Strandhuisje MioMare

2 tot 6 personen

 

VIP-strandhuisje

2p (+ evt. klein kind)

 

Extra toegankelijk strandhuisje

2 tot 4 personen

Omgerekende prijs

p.p.p.n. huisje MioMare

(op basis van 4 pers.)

Week

€ 700,-

€ 835,-

€ 700,-

€ 25,-

Weekend / Midweek

€ 395,-

€ 480,-

€ 395,-

€ 33,- / € 25,-

strandhuisjes huren
strandhuisjes huren

Strandhuisje MioMare huren

VIP-strandhuisje huren

Prijsindicatie: Het betreft een prijsindicatie voor strandhuisjes huren van MioMare. Hoewel het zeer reële bedragen zijn, kunnen er geen rechten aan ontleend worden.

Openingsseizoen: Voor het openingsseizoen gelden leuke aanbiedingen en acties. Ook zal er een speciaal openingsweekend en afsluitweekend georganiseerd worden. Het is echter nog niet zeker wanneer en of we open kunnen. Wel komen er sowieso strandhuisjes te staan in de gemeente Sluis in 2013. Lees hier meer over in het interview. Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen over slaapstrandhuisjes? Registreer u dan nu op de homepage voor de nieuwsbrief.

QUICK LINKS

strandhuisje MioMare
VIP strandhuisje
Strandhuisje extra toegankelijk
Copyright ©. Alle rechten voorbehouden. Website ontwikkeld voor en door MIOMARE strandslaaphuisjes | slaapstrandhuisje Sluis.   Gebruikersvoorwaarden   |   Privacybeleid  |  SITEMAP

Strandhuisje huren

volgende 'strandhuisjes huren'
vorige 'strandhuisjes huren'
strandhuisje huren